Ishockey är en sport som intresserar och engagerar väldigt många människor världen över. Sporten är mycket populär i länder som Sverige, Kanada och Ryssland. De största ligorna är amerikanska NHL, ryska KHL och även svenska SHL som genererar en hel del uppmärksamhet.

I Sverige är intresset stort för de två högstaligorna, SHL (tidigare Elitserien) och Hockeyallsvenskan. Åskådarna ansamlas både på plats i arenorna och framför olika streamingtjänster från Cmore, som erbjuder olika slags lösningar för dator, TV och mobil/surfplatta via sin egen app.

På senare tid har även intresset för damhockey vuxit snabbt och där har bland annat Sveriges Television gått i bräschen med sin bevakning och sina sändningar av SDHL, framför allt online via appen SVT play, men även i linjär television.

Utöver allt detta har svenskarna ett stort intresse för den amerikanska ligan NHL, där lag från både Kanada och USA spelar. Dessa matcher streamas enkelt med Viaplay. Där kan du även streama JVM hockey och alla andra mästerskap som spelas i hockey.

Både Cmore och Viaplay erbjuder streams från ett stort antal populära sporter och världsledande ligor utöver sina ishockeysändningar. Om du är sugen på att betta på matchen medan du streamer den så erbjuder spelbolaget Casumo bra odds och spel på många hockeyligor. Att spela medan du tittar på matchen ger extra spänning.