Bästa spelbolagen för livestreams

Under de senaste åren har det blivit väldigt populärt för spelbolag att erbjuda olika streamingtjänster. Numera kan du streama sport var du än befinner dig, allt som krävs är att välja ett spelbolag. Vilka sporter som erbjuds kan variera lite. De flesta bolag erbjuder livestream för endast de större sporterna, men det finns även de som erbjuder sportstream för de mindre sporterna. Möjligheten att se livematcher är, för många, ett fantastiskt komplement. Framför allt när det gäller betting och odds. Alla spelare som vill streama sport på sin mobiltelefon rekommenderas att använda sig av spelbolagets app i första hand, om det finns tillgängligt.

Spelbolagen som erbjuder streaming konkurrerar alltid med varandra, vilket kan göra det svårt att bestämma vilket som egentligen är bäst. Det är något alla spelare måste bestämma själva. Här nedan listas några av de bästa spelbolagen för livestreams.

Unibet

Unibet är ett svensk spelbolag som anses vara en av de främsta aktörerna när det gäller livestreams. Unibet TV håller en väldigt hög klass där alla spelare kan följa alla möjliga sporter. Det erbjuds bland annat streaming av tennismatcher från WTA-touren och ATP-touren, KHL, NBA och några av de största fotbollsligorna, till exempel Bundesliga, La Liga och Serie A. Hos spelbolagen finns det en lättförståelig tablå där alla snabbt kan se vilka sportevenemang som kommer att visas.

Bet365

En av världens största sajter när det kommer till betting är Bet365. De anses även vara en av pionjärerna när det gäller livestreaming. Få spelbolag kan mäta sig med utbudet som finns tillgängligt hos Bet365. Här erbjuds nämligen tusentals matcher från de största ligorna och sporterna som finns i världen. Spelbolaget har dock fokuserat lite extra på fotboll och det är möjligt att se matcher från bland annat Serie A, FA-cupen, La Liga och många fler.

LeoVegas

LeoVegas är, enligt många spelare, ett av de populäraste spelbolagen i Sverige. När det kommer till livestreamingtjänsten är dock LeoVegas en av de senaste bolagen. De startade sin streamingtjänst år 2017 och har sedan dess börjat erbjuda ett mycket bra utbud med sporter. Fokuset ligger dock främst på fotboll med tanke på att det är en av Sveriges populäraste sporter. Men det är även möjligt att se fantastiska livematcher av tennis och handboll.

Betsson

Trots att Betsson erbjuder en stort utbud av sporter i sin livestreamingtjänst sägs spelbolaget vara bäst för alla som vill streama hockey. Streamingtjänsten är väldigt lätt att navigera och det finns en tablå där alla spelare snabbt och lätt kan se vilka matcher som sänds och när. Självklart erbjuds mer än endast hockeymatcher, det finns storligor som La Liga, Bundesliga, NBA, Serie A och fler.

NordicBet

Det sista spelbolaget som nämns här är NordicBet där det finns ett mycket trevligt utbud av livesändningar. Precis som Betsson har NordicBet sitt fokus på hockey, men erbjuder även streaming av en rad med andra sporter, exempelvis handboll, volleyboll och basket för att nämna några. Vilket spelbolag som är bäst när det gäller livestreams är dock något alla spelare måste bestämma själv.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*