Oddsjämförelse – Hur funkar det?

Att jämföra odds kan vara skillnaden mellan att vinna då och då och att bli den som vinner stort varenda gång. Oddsjämförelse är nämligen ett sätt som fler använder sig av för att maximera sina vinster. Men är det verkligen enkelt att göra för alla? Ja, och låt oss reda ut varför.

Hur jämför man odds? – Oddsjämförelse förklarat

Det viktigaste av allt är att till en början veta hur man ska göra för att jämföra odds. Det är inte alltid så enkelt, men det finns vissa saker som underlättar. Inte minst om man tittar ett steg ner i artikeln, där det stegvis förklaras hur man ska gå till väga.

Hur som helst. Att jämföra odds är inte egentligen alls svårt. I det stora hela handlar det om att man ska jämföra oddsen som finns på olika sidor, och välja ut det som är det bästa. Det vill säga ser man att en sida ger 1.70 på en Barcelona-seger och en annan 1.82, så är det rimligt att välja det högsta alternativet.

Steg för steg – Så jämför du odds

För dig som vill ha det förklarat på ett väldigt enkelt sätt hur allt fungerar kommer här en snabb punktlista.

  • Välj ut några spelbolag att jämföra. Minst tre är att rekommendera, och maxantalet beror på vad du orkar.
  • Tänk ut ett spel, till exempel ”över 3,5 mål mellan Manchester City och Liverpool”.
  • Jämför vilka odds de olika utvalda spelbolagen kan erbjuda på det valda spelet. Välj det bästa och spela på det oddset.

Därför jämför folk odds

Att jämföra sina odds är något som många av de bättre betarna gör. Det är egentligen fullt logiskt att göra, för det ökar chanserna att vinna bra. Chanserna att vinna på själva spelet är detsamma eftersom det inte går att räkna ut på det sättet. Men när vinsten väl kommer kan det innebära mer pengar.

I vissa fall handlar det kanske bara om tiokronor, men i andra fall kan det sluta med tusentals kronor mer. Framför allt om man gjort en bra oddsjämförelse på en match där ett sämre lag förväntas vinna. I vissa fall kan oddsen här skilja sig stort. Som att Getafe ska vinna på Camp Nou. Det kan på vissa spelsidor vara 4,00 och en annan 7,50. Då innebär det att en god jämförelse av oddsen i princip kan dubbla pengarna.

Fördelar och nackdelar med oddsjämförelse

Att hitta positiva och negativa saker om vad som helst är inte svårt, och oddsjämförelsen är inte annorlunda. Det som kan vara en liten nackdel här är att det kan ta lite tid och energi att gå igenom flera spelbolag för att på så vis ta reda på det man vill ha.

Det är absolut inte enkelt alla gånger, men det kan verkligen vara värt det. Fördelarna är som tidigare nämn att det går att tjäna mycket mer pengar. Om man använder sin förmåga att jämföra odds på rätt sätt så kan det innebära flera tusenlappar mer i vinstpengar än vad man vanligtvis hade fått in.

Bli först med att kommentera

Kommentera