Streaming på Bet365

Att streama sport har blivit väldigt populärt och speciellt under rådande omständigheter då man i stort sett inte kan besöka några sportevenemang så är det väldigt smidigt att kunna streama sport från TV-soffan. Det finns många olika streamingtjänster som har ett stort utbud av sport, en av dem är Bet365 som vi ska kika lite närmare på i den här artikeln. Vi kommer att gå igenom deras streamingtjänst i helhet, vilka sporter de erbjuder streaming på samt hur du skaffar ett abonnemang hos dem.

Streama sport på alla enheter

Bet365 erbjuder streaming av sport, och du kan självklart streama på både TV, dator, mobil och surfplatta. Det är väldigt bekvämt att kunna se sina favoritsporter utan att behöva lämna sitt hem, och framförallt är det enkelt att kunna lägga sina spel för att sedan se matchen man spelat på. Bet365:s streamingtjänster fungerar på både Android- och Apple-enheter.

Sportutbudet hos Bet365

Hos Bet365 kan du streama en mängd olika sporter. Förutom de vanligaste sporterna som fotboll, ishockey, basket och tennis så kan du även streama en hel del e-sporter. E-sport är något som blivit väldigt populärt på senare tid och det omsätter även en hel del pengar i form av vinster för spelarna samt odds. Oavsett vilken sport du gillar att spela på så kan vi nästan garantera att du hittar den hos Bet365:s streamingutbud.

Skaffa ett konto för streaming hos Bet365

För att kunna streama sport hos Bet365 så behöver du först skapa ett konto. Det är en enkel och snabb process. Du fyller helt enkelt i dina personuppgifter som namn, efternamn, adress, telefonnummer och mailadress. Sedan behöver du sätta en insättningsgräns och en inloggningsgräns. Detta görs för att de ska kunna ge dig ett tryggare spelande.

När detta är gjort så behöver du göra en insättning på ditt konto. Du behöver ha minst 50 kr på ditt spelkonto för att kunna streama sport hos Bet365. Även om du inte har det så kan du ändå öppna livestreams utan någon extra kostnad. En fördel med att streama sport hos Bet365 är att du kan streama och lägga spel från samma sida, vilket gör det hela väldigt smidigt.

Streamingtjänstens betyg

Vi anser att Bet365 är ett av de bästa alternativen när det kommer till streaming av sport. Dels på grund av deras stora utbud av sporter, men också för att deras sändningar håller en väldigt hög kvalitet i jämförelse med många andra bolag. Bet365 kan ses som en komplett lösning för den som vill streama sport, spela på odds, spela på casino eller poker. De är även väldigt erfarna bookmakers och har under en lång tid erbjudit odds och spel, och de är även kända för att vara generösa med sina höga odds de erbjuder sina kunder.

Så sammanfattningsvis är Bet365 den perfekta och kompletta kombinationen av streamingtjänst och bookmaker där det är enkelt att skapa ett konto och framförallt så är det gratis att streama sport hos dem. Se bara till att du har minst 50 kronor på ditt spelkonto så är du redo att streama dina favoritsporter.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*