Streama fotboll och betta på spelsidor utan svensk licens

Tack vare den tekniska utvecklingen är det enklare än någonsin att titta på sina favoritsporter, inklusive fotboll. Streamingtjänster har gjort det möjligt att streama matcher från de hetaste ligorna on-demand från praktiskt taget var som helst. Och tack vare spelsidor utan svensk licens intensifieras upplevelsen ytterligare –många erbjuder nämligen både streaming och betting på de mest rafflande fotbollsmatcherna.

Alla de viktigaste matcherna på ett och samma ställe

Som du förmodligen redan vet finns det redan flera streamingtjänster att välja mellan om du vill streama fotboll, oavsett liga. Men vilka matcher de täcker varierar dock kraftigt från tjänst till tjänst, vilket kan vara mycket retfullt för fotbollsfans. Så i stället för att behöva ha ett konto hos flera olika streamingtjänster, vilket dessutom kan bli riktigt dyrt, kan du streama via en enda bettingsida. 

spelsidor utan svensk licens kan du nämligen hitta de mest populära matcherna från internationella ligor och streama dem därifrån. Du slipper du dessutom betala för flera dyra abonnemang hos diverse streamingtjänster. Ofta räcker det nämligen med en insättning för att få tillgång till ett obegränsat antal fotbollsmatcher på en spelsida under en begränsad tid.

Satsa på oddsen medan du ser matcherna

Du kan vanligtvis förvänta dig samma kvalitet på spelsidor som på streamingtjänster. På så sätt är det alltså ingen större skillnad mellan att se dina favoritmatcher på en bettingsida som via en streamingtjänst. Men fördelen med att välja en spelsida framför en streamingsida är att du kan satsa på oddsen från samma enhet.

Hur spelsidor fungerar är egentligen inte särskilt komplicerat. Om du provar live betting ser du oddsen i realtid medan matchen äger rum. Det betyder att oddsen inte är låsta och att man kan anpassa sina spel under matchens gång. Oddsen ändras alltså utefter vilket resultat som är mest sannolikt, vilket kan bidra till att spelupplevelsens spänning varar hela matchen.

Spelsidor utan svensk licens vs med licens

Nu har vi skrivit en hel del om spelsidor utan svensk licens, men vad menar vi egentligen med det? Varför skulle någon välja en spelsida utan svensk licens när den svenska spellagen erbjuder stora fördelar för svenskar?

Kort sagt är den svenska spellagen otroligt positiv för spelandet i landet som helhet. Men det finns några saker som begränsar vad spelbolagen kan erbjuda. Som ett resultat av detta vänder sig en del svenskar utomlands för att dra nytta av ett mer generöst utbud av såväl spel som bonusar.

Spelsidor utan svensk licens ska inte förväxlas med olicensierade spelbolag. Olicensierade spelbolag är inte reglerade av någon spelmyndighet, vilket gör dem mycket osäkra att spela på. Spelbolag utan svensk licens, däremot, kan vara minst lika säkra som spelsidor reglerade av Spelinspektionen

Om licensen är utfärdad av en speljurisdiktion som Malta finns det mycket strikta krav på säkerhet och konsumentskydd. Det vill säga att du kan njuta av streaming och betting på en sådan webbplats och känna dig säker, så länge du spelar ansvarsfullt.