Streama sport på Betsson

Om du älskar sport och att satsa pengar på dina favoritmatcher kommer du också att älska vad Betsson har att erbjuda. Det är en av Sveriges absolut största casino- och bettingsidor, och man erbjuder även livesända matcher här. På så vis slipper du skaffa en streamingtjänst för att kunna se dina favoritmatcher. Innan du börjar bör du dock lära dig lite mer om vad som erbjuds i deras utbud och hur du kommer igång med deras tjänst.

Livestreaming hos Betsson

Livestreaming innebär att du kan se matcherna i direktsändning, direkt hos Betsson. Det här är framförallt något du kan använda när du har planerat att satsa pengar på en match. Genom att följa den i direktsändning får du mer rättvisa odds och kan samtidigt göra dina insatser beroende på vad som händer under matchen.

Betsson erbjuder inte livesändning på alla sporter, och inte heller på alla matcher i en kategori. Det allra mesta finns däremot och framförallt alla större matcher direktsänds via deras plattform. Du får med andra ord enkel tillgång till ett bra utbud av sport och kan samtidigt lägga pengar på de odds du själv vill.

Det här finns i utbudet

I utbudet hos Betsson hittar du alla de stora sporterna, men det finns även en del mindre sporter som direktsänds. De främsta sporterna är såklart fotboll, hockey och golf. Men det finns även sådant som volleyboll och andra lite mindre bollsporter.

Alla de största matcherna inom de stora sporterna direktsänds hos Betsson, men bara ungefär hälften av matcherna som du kan se i direktsändning på sidan.

I utbudet finns det även e-sport, där det allra mesta inom sporten sänds. Det här gör det alltså möjligt för dig att komma åt e-sportsändningar när du än vill, vilket har blivit väldigt hett inom bettingsfären. När du väl är färdig kan du koppla av och istället titta på en fotbollsmatch eller liknande.

Så kommer du igång med streaming hos Betsson

Att komma igång med Betssons streamingtjänst är riktigt enkelt och tar inte lång tid. Det kostar inte heller att använda deras tjänst, utan det är helt gratis för dig som användare. För att komma igång måste du först skapa ett konto på deras sida.

När du väl har skapat ett konto på sidan så måste du sedan logga in, vilket du gör genom att använda ditt BankID eller dina inloggningsuppgifter. När du väl har loggat in så går du över till sportsektionen på sidan. När du är där så kan du börja med att välja den sport som intresserar dig.

När du har valt din favoritsport så kommer du nu att se en lista med matcher. Du kommer vid varje match att se en play-ikon, en rektangel med en pil i. Det här är en gul ikon och syns tydligt vid varje matchnamn. Om den har den här ikonen så innebär det att den kommer, eller redan har börjat, att direktsändas. Du behöver då bara gå in på den och börja titta, men tänk på att livestreaming kräver en hyffsad internetuppkoppling för att det ska fungera ordentligt.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*