Viaplay vinter tablå

Viaplay vinter tablå illustration

Vädret blir kyligare och kvällarna mörkare vilket innebär att det är dags att kura upp sig i soffan med bra underhållning. Viaplay har laddat upp med en vintertablå som lovar att hålla dig underhållen genom snöiga dagar och isiga nätter. Du kan se fram emot en blandning av spännande serier, filmernas film och sportevenemang som kommer att tävla om din uppmärksamhet de kommande månaderna.

Ett paradis för serieälskaren

Ingenting säger vintermys som en bra serie att följa dag för dag eller timme efter timme. Viaplay förstår detta och levererar en uppsjö av nya serier samt fortsättningar på älskade serier som har hållit tittare på helspänn. Bland höjdpunkterna i vinter hittar vi premiärer av internationella storserier samt exklusiva Nordiska produktioner. Du kan till exempel följa den senaste säsongen av den hyllade serien ”XYZ”, med dess kluriga intriger och starka karaktärsporträtt som garanterat kommer att få dig att fastna. Förutom det kan du ta del av den nya spännande thrillerserien ”ZYZ” som utspelar sig i ett vintrigt Norden där mörkret och kylan nästan blir som en extra karaktär i serien.

Stjärnspäckade filmer för långa vinterkvällar

Filmer är och förblir en central del av Viaplays utbud. Vintern kommer inte att göra filmentusiaster besvikna med ett brett spektrum av filmupplevelser. Från actionpackade äventyr till gripande dramer och hjärtevärmande komedier finns något för alla i familjen att njuta av. Ett exempel på en inte att missa film kan vara den senaste storfilmen av en känd regissör, med en uppsjö av Oscarsnominerade skådespelare. Det är en film som kombinerar visuell prakt med ett storyline som fängslar dig från början till slut. Glöm inte heller bort Viaplays klassikerserie där du kan återuppleva filmhistoriska höjdpunkter som aldrig förlorar sin charm.

Sportevenemang som värmer i kylan

Även om du kanske associerar sport med soliga dagar, tar Viaplay sport till en ny nivå under vintern. Med exklusiva rättigheter till flera stora sportliga evenemang kan du följa din favoritsport i värmen från ditt eget hem. Höjdpunkter inkluderar live-matcher från den populära XX-ligan där du kan följa lagens kamp i toppen och botten av tabellen. För de motorintresserade fortsätter även XX-racingserien trots kylan, där du kan se de senaste racen och följa dina favoritförare. Dessutom erbjuder Viaplay även ishockey, en passande sport för säsongen, som pumpar extra värme i de kalla vinterkvällarna.

En värld av underhållning för de yngsta

Viaplay glömmer självklart inte bort de yngsta tittarna denna vinter. Med ett dedikerat utbud av barnprogram, animerade serier och filmer, är det lätt för barnen att hitta något roligt och underhållande att titta på, även när utomhuslek inte är lika lockande. För de tecknade favoriterna som barnen känner och älskar, blir vintern en tid för magiska äventyr och lärdomar med karaktärer som både roar och lär på samma gång. Viaplay är också platsen för premiärer av exklusiva barnserier, som blir snabba favoriter hos den yngre publiken. Och med barnvänliga dokumentärer och utbildningsprogram, finns det även innehåll som både är underhållande och lärorikt för den unga tittaren. Under denna tid på året, när mörkret sänker sig tidigt och kylan nypa så lägligt, är det ett nöje att kunna réligera sig till underhållningen på Viaplay. Oavsett om du är en serieentusiast, filmälskare, sportfanatiker eller ser efter barnvänliga alternativ, har Viaplay något för dig denna vinter. Så varför inte plocka fram varm choklad, slå på Viaplay och göra dig redo för en säsong fylld med oöverträffad underhållning för lata dagar inomhus. Med Viaplays vintertablå är det enkelt att känna att de kalla dagarna och kvällarna faktiskt blir något att se fram emot.

Vanliga frågor

Kan jag streama Viaplay utomlands?
Ja, du kan streama Viaplay inom EU på samma sätt som du gör i Sverige. Tänk dock på att vissa program kan ha geografiska restriktioner och därmed inte vara tillgängliga utanför Sverige.

Ingår sport i mitt Viaplay abonnemang?
Sportpaketet är oftast en tilläggstjänst som du kan välja att lägga till i ditt grundabonnemang. Kontrollera Viaplays olika paketerbjudanden för att hitta det som passar just dina intressen och behov.

Hur hittar jag barntillåtet innehåll på Viaplay?
Viaplay har en dedikerad barnsektion där allt innehåll är anpassat för yngre tittare. Du kan enkelt navigera till denna sektion på startsidan eller använda sökfunktionen för att filtrera fram barnvänliga alternativ.

Har Viaplay egenproducerade serier?
Ja, Viaplay investerar stort i egna produktioner kända som Viaplay Originals. Dessa serier och filmer erbjuder ofta unika berättelser och perspektiv från Norden och ligger i framkant när det gäller kvalitet och underhållningsvärde.

Kan jag ladda ner innehåll att titta på offline?
Många serier och filmer på Viaplay går att ladda ner till din telefon eller surfplatta för att kunna titta på offline. Perfekt för längre resor eller när du befinner dig utan en stabil internetuppkoppling.

Hur ofta uppdateras Viaplays utbud?
Utbudet på Viaplay uppdateras regelbundet med nya filmer, serier och sportevenemang. För att hålla dig uppdaterad om de senaste tilläggen kan du hålla ett öga på deras ”Nytt” avsnitt eller prenumerera på nyhetsbrev.

Kan jag se Viaplay på flera enheter samtidigt?
Ja, beroende på vilket abonnemang du har kan du titta på Viaplay på flera enheter samtidigt. Antalet simultana strömmar beror på ditt paket, så läs igenom abonnemangsvillkoren noggrant eller kontakta Viaplays kundservice för mer information.

Vilka enheter kan jag använda för att titta på Viaplay?
Viaplay stöder en bred variation av enheter inklusive smart-TV, datorer, smartphones, surfplattor, spelkonsoler och streaming-enheter som Apple TV och Chromecast.