ATG

Trav och ATG fortsätter att hand i hand vara en populär kombination. Då fler blir hästintresserade, inte minst inom travets värld, gör det att ATG är en jätte i Sverige. I den här artikeln kommer du därför att få reda på allt du behöver veta om ATG och trav.

Det här är ATG Tillsammans

En första viktig del är det som heter ATG Tillsammans, och innebär precis som det låter, att man gör något i lag. Att spela ATG i lag och ta del av den stora jackpotten, det är vad ATG tillsammans innebär. Spel som är möjliga att göra med ATG Tillsammans är bland annat på Dagens Dubbel, V64, V86 och V75.

Vad är ATG live?

Vill du kunna se allt live som händer i ATG-världen? Då är ATG live något att vända sig till. Här går det nämligen att se alla resultat, möjliga spel och mycket mer. Helt enkelt ett väldigt bra sätt för den som ständigt vill hålla sig uppdaterad.

Så fungerar ATG Play

Även ATG Play är ett viktigt verktyg för den som älskar ATG och vill hålla sig uppdaterad. Det är nämligen så enkelt att det är en vanlig play-app, fast för ATG. Här går det att se lopp, live och i repris. Även populära V75-svepet finns tillgängligt här. Perfekt för den som inte vill missa något om V75, då finns atgplay.se tillgängligt.

Allt om ATG app

Älskar man spel och ATG är ATG-appen något som bör laddas ned. Via den här populära appen går det att hålla koll på det allra viktigaste. Till exempel vilka spel som är aktuella. Utan att behöva anstränga sig för mycket är det möjligt ta reda på vilka tillgängliga spel som finns under dagen, veckan eller månaden samt lägga bets på dessa.

Spel som ATG erbjuder

ATG står för Aktiebolaget Trav och Galopp, vilket enkelt leder in till målgruppen för företaget: de som vill spela och hålla koll på trav och galopp. Det är alltså de här två grenarna som ATG kan. Men det är också bra att veta om att inom ATG går det att spela på annat. Det är en del av Svenska Spel, vilket gör att alla deras odds för betting finns här, inte bara inom hästsport. Det är något som öppnades upp i samband med den nya spellicensen 2019. Här finns därför både ATG sport, casino och en hel del annat i spelutbudet hos ATG.

ATG V75

Mycket finns hos ATG, men det kanske största är V75. Det här är en gren inom travsporten som vuxit sig till den allra största i landet – och faktiskt en av de större i världen. Det finns flera anledningar till det. De klassiska tävlingarna, som både unga och äldre kommer ihåg, är förstås en stor anledning till det.

Men även de enorma prispengarna som nu finns i V75, med miljontals kronor i jackpottar, är förstås en logisk förklaring till varför V75 blivit så populärt. Sedan 1993 har den här populära spelformen varit en lördagstradition för båda travälskare och hela Sportsverige.

Vanliga frågor om ATG

Det finns saker att tänka på när man håller på med trav på nätet. För att undvika att hamna i problem där man inte förstår vad man ska göra har vi därför sammanställt några av de viktigaste frågorna. Det går härmed att ta del av dessa och lösa sina problem extra snabbt.

Hur skapar jag ett konto på ATG?

Det här är inget överdrivet svårt på något sätt, men tål ändå att upprepas, och förklaras på ett så tydligt sätt som möjligt. Den här frågan hänger även ihop med ”Hur loggar jag in på ATG?”.

Det första man måste göra är att ta sig på atg.se, det vill säga ATG:s hemsida. När man väl är där inne gäller det att klicka på ”skapa nytt konto” eller ”registrera dig” för att gå vidare. Därefter blir det enkelt. Det går att fylla i den information som krävs, eller ta det allra enklaste alternativet som finns. Det innebär att man kör ATG logga in via BankID. Det här fungerar på mängder av olika spelsidor, vilket gör att man dessutom inte behöver komma ihåg massa olika lösenord.

Var hittar jag ATG rättningskod?

För den som precis har spelat och funderar på om det blivit vinst eller inte kan osäkerheten infinna sig snabbt. Istället för att gå runt och fundera på om man vunnit eller inte, kan man använda sig av ATG:s rättningskod. Den finns på ATG:s hemsida och är enkel att hitta. För att använda den på rätt sätt gör man så här: Använd ditt ombudskvitto. Längst ner finns nio siffror. Skriv in de här siffrorna för att få en rättning av ditt ATG-spel. Det fungerar smidigt och säkert varje gång.

När ska V75 senast vara inlämnat?

Jo, det är en fråga som tål att ställas ett antal gånger. Då V75-tävlingarna är oerhört populära är det inte konstigt att många vill veta när man senast ska ha lämnat in sitt spel, för att undvika att gå miste om vinsterna.

Det finns ett enkelt svar på när det ska vara inlämnat. För den som har koll är det V75-lördag varje lördag, vilket innebär att lördagar är stoppet för speldagen. Tiden då? 16.20. Det innebär att man måste ha lämnat in sitt V75-spel senast 16.20 på lördagen, för att det ska vara giltigt.

När får jag ut mina vinster på ATG?

Ja, det kan ibland vara svårt att vänta på att vinsterna ska komma. Likt ett barn på julafton lär man fira när man spela på hästar och vinsten är ett faktum.

Hur lång tid tar det då? Generellt går det väldigt snabbt. På sin egen hemsida skriver ATG att vinsterna från alla ATG-spel betalas ut inom 10 minuter, vanligtvis. Det här kan förstås påverkas av flera olika anledningar. Men i det stora hela innebär det att man knappt hinner fira färdigt sin vinst innan pengarna från spelet har hunnit att betalas ut.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*