Cmore

Kommer ni ihåg när streaming var något nytt? Det var då vi användare fick klicka in oss på någon bräcklig webbsida vi fått nys om med en svårare passage än i den tätaste av djungler. Hela upplevelsen kunde tas ifrån oss innan vi ens hittade själva huvudattraktionen, vare sig det nu gällde en spännande fotbollsmatch eller en avslagen idrottsgala. Det fanns heller ingen garanti på att vi överhuvudtaget fick vår upplevelse eftersom det ofta ledde oss till falska länkar eller en kvalitetsavsaknad som hette duga.

Nya tider

Streaming har idag utvecklats till att bli det nya svarta. Det har de senaste åren tagit klivet förbi traditionell TV som det vi helst använder när vi vill kika på något vi anser intressant eller för den delen bara slötitta på. De flesta leverantörer med TV-sändningar erbjuder idag streamingtjänster eftersom det helt enkelt finns en stor efterfrågan på dem. Dess framgångssaga medför dessutom att andra också vill ta sig in på denna lukrativa marknad. De flesta leverantörer bygger idag upp sina streamingtjänster på ett bra sätt men det finns en som sticker ut lite extra, nämligen C More.

Struktur

C More har på ett otroligt strukturerat sätt skapat sin streamingtjänst i enlighet med vad vi användare vill ha. Applikationen i allmänhet och sporten i synnerhet dukas upp som ett smörgåsbord som tittaren bara vill sätta tänderna i. Sportdelen är uppdelad i två huvudkategorier där utforskandet avlöser tablån på ett bra sätt. Det råder inga tvivel om att tittaren hittar det hen vill titta på utan några som helst omständigheter. Samtidigt som C More på ett genomtänkt sätt uttrycker streamingens moderna tappning bibehålls trots allt den klassiska TV-sändningens utseende, vilket lockar till sig människor i alla åldrar.

En tjänst för alla användare

Sportdelen är uppdelat i en utforskardel samt en tablå där användaren på ett effektivt sätt kan hitta vad just hen vill titta på i den givna stunden. Relevanta bilder varvas med kortfattade men likväl informativa texter om vad den aktuella sändningen innehåller. Det är som en modern version av TV-tablån som ofta huserade längst bak i tidningen med skillnad att du får all tänkbar information i realtid. Tablån är datumorienterad där dagens datum centreras medan tidigare samt senare dateringar finns ovanför respektive nedanför den aktuella raden. Utforskaren ger oss istället en indikation på hur hela innehållet samlat ser ut, med en organiserad indelning av olika sporter och sändningar.

Framtiden ser ljus ut

Samtidigt som C More värnar om sina användare kan de på ett intressant sätt också få den minst hockeyintresserade människan att börja vända blicken mot just de olika hockeysändningarna. Leverantören skapar utrymme för en sändningarnas mångfald och ger oss en önskan om att allt borde visas här.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*