Fotbolls-EM: Bästa spelbolagen för betting

Nu drar fotbolls-EM äntligen igång! Turneringen kommer att bestå av 51 möten mellan 24 fotbollslag i Europa och pågår fram till den 11 juli. Det är klart att Sverige ska spela den 14, 18 och 23 juni, som en del av grupp E. Det första motståndarlaget är Spanien, följt av Slovakien och Polen. Här kan du läsa om betting under fotbolls-EM och få tips om spelbolag.

Välja bettingsida för fotbolls EM

Håller du tummarna för Sverige under den månad som fotbolls-EM ska pågå? Många hoppas på att kunna heja fram de svenska spelarna till framgångar. För dig som vill betta finns ett generöst utbud av bra spelbolag att jämföra och väljamellan. Läs mer här för att titta på recensioner och se en lista med sajter som har sport betting utan licens. 

Fördelar med sports betting utan licens 

Väljer du någon av dessa bettingsajter utan svensk licens kan du få större bonusar och ett brett utbud av odds eftersom dessa spelbolag inte är reglerade av den svenska spellagen som gäller sedan 2019. Spelmarknaden blev uppdelad i sajter som ansökte om svensk licens och sajter som valt marknader i andra länder än Sverige, men där man som bosatt i Sverige ändå kan spela.

Fördelar med att spela på bettingsidor utan svensk licens:• Fler bettingsidor i utbudet tack vare mindre strikta krav • Större chans att hitta en sida som passar dig • Spelbolag inom EU ger skattefria vinster• Bonusarna är större och fler• Bättre spelutbud

Är bettingsidor utan svensk licens trygga?

Att betta på fotboll och annan sport på en sida som saknar svensk licens är tryggt. Spelbolaget har en annan typ av licens än den svenska, ofta från Malta, en så kallad MGA. Oavsett typ av spellicens finns regler och krav som sajterna måste följa för att få driva sin verksamhet, vilket ger trygghet till spelarna. 

Bettingsidor utan svensk licens använder inte bank-ID. Det ger fördelen att du slipper tänka på Spelpaus, däremot tar det lite längre tid att registrera sig eftersom du fyller i uppgifter manuellt. Betalningsmetoderna är oftast många, till exempel Trustly och Visa. 

EM-final i London

När du har jämfört spelbolagen och bettat är det dags att ladda upp inför att matcherna sänds på TV. Europamästerskapet äger rum i flera olika länder, däribland städer som Köpenhamn, Sankt Petersburg, Amsterdam och Budapest. Finalen spelas på Wembley i London. Den svenska truppen saknar Zlatan Ibrahimovic på grund av en knäskada. I laget hittar vi bland andra Anders Granqvist, tillsammans med 25 andra fotbollsspelare. 

Fotbolls EM var planerat att gå av stapeln förra året, men på grund av coronaviruset sköt man upp arrangemanget ett år. Nu är det alltså äntligen dags! Du kan se matcherna på TV4/CMORE och i SVT/SVT Play. De två kanalerna visar ungefär hälften av matcherna var. Den 2 juli kan du se de första två kvartsfinalerna, och den 6 juli börjar spänningen bli stor när semifinalerna börjar. Missa för all del inte finalen i fotbolls-EM den 11 juli klockan 21:00.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*