Streama La Liga

La Liga är namnet på den professionella fotbollsligan i Spanien. Den är uppdelad i olika divisioner (det vill säga nivåer), där Primera División är den högsta nivån och Segunda División är den näst högsta nivån i ligan.

Primera División – det vill säga första divisionen – består av 20 lag som tävlar mot varandra. Denna liga anses vara en av de absolut bästa fotbollsligorna i hela världen. Enligt UEFA ligger den till och med före Champions League.

Det lag som vunnit flest titlar i Primera División i La Liga är Real Madrid. De har vunnit så många som 34 titlar. Det innebär att de har ett relativt stort försprång ned till andraplatsen på listan, vilken innehas av Barcelona med sina 26 ligatitlar.

Totalt finns det endast tre lag som under hela La Liga aldrig har degraderats från Primera División – det är Real Madrid, Barcelona och Atlético de Bilbao.

Möjligt att streama i samband med betting

Du som vill streama La Liga och samtidigt vara så kostnadseffektiv som möjligt har möjlighet att streama matcher från La Liga i samband med att du bettar. Detta går att göra hos en del av de svenska bettingsidor som finns – vissa av dessa erbjuder nämligen möjlighet att streama matcher live direkt från sin sportsbook. Det är dock inte alla bettingsidor som erbjuder denna möjlighet. Hos den svenska bettingoperatören Hajper går det att streama La Liga i samband med att matcherna i serien går av stapeln. För att kunna följa streamen måste man vara medlem på sidan. Du måste också vara inloggad på ditt spelkonto, och det inte är tillåtet för personer under 18 år att använda sig av det utbud som Hajper erbjuder.

Så gör du för att komma igång

Att börja streama La Liga hos Hajper är mycket enkelt. Om du inte har något spelkonto hos operatören behöver du skaffa detta först. Det gör du genom att följa dessa enkla punkter:

●      Surfa in till Hajper och klicka på ‘Sätt in och spela’.

●      Ange den summa du vill sätta in.

●      Välj din bank i menyn och logga in på denna.

●      Ange från vilket konto betalningen ska dras.

●      Godkänn betalningen med BankID eller annan e-ID.

Så fort du godkänt betalningen kommer ditt spelkonto vara tillgängligt och du kommer loggas in på detta direkt. Skulle du av någon anledning råka bli utloggad loggar du bara in direkt igen med hjälp av ditt BankID, det går på några sekunder.

När du är inne på ditt spelkonto klickar du dig in i sportsbook (ligger under fliken Betting). Där letar du upp La Liga. Detta gör du enklast genom att klicka dig in på kategorierna i den vänstra menyn. Klicka på Fotboll > Spanien > La Liga. Därefter kommer alla de kommande matcherna i serien att visas och bredvid varje match finns en liten fyrkant med en “play”-symbol i. Om du trycker på fyrkanten kommer streamen starta, förutsatt att matchen också är igång. Om du är ute i god tid och det är ett tag kvar till den aktuella matchen kommer det istället visas tillgänglig information om datum och tid för evenemanget.