Streama sport på Comeon

Fler och fler spelbolag ser till att erbjuda sina spelare live stream. Det går därför att streama sport med Comeon, vilket är en fantastisk lyx för de flesta spelarna i Sverige. Med ComeOn går det hur bra som helst att streama sport från alla delar av jordklotet.

Vad krävs för att streama sport? – steg för steg

En av de bästa sakerna med att streama sport hos ComeOn är att det inte krävs särskilt mycket av dig som spelare. Lägg ner allt med krångliga abonnemang som du glömmer att säga upp efter ett tag.

Nej, hos Comeon är det enklare. Följ de här stegen:

  • Skapa ett konto (med BankID).
  • Sätt in pengar ditt spelkonto.
  • Välj evenemanget som du vill se och börja njuta av streamen!

De tre punkterna är det enda man kommer behöva följa. Det innebär, som tidigare nämnt, att det är fantastiskt enkelt att streama sport med Comeon. Det finns dessutom många fördelar med det här, mer än att det bara är snabbt. Till exempel är det billigt, det kostar inte mer än 100 kronor. Så länge det finns pengar på spelkontot, eller att du har lagt ett spel inom 48h, går det att streama.

Här är sporterna som går att se med Comeon

Utbudet av sporter och ligor som går att streama hos Comeon är inget som man skojar bort särskilt enkelt. De flesta är vana att titta på sport via till exempel C More, Viaplay och Discovery. Tjänsterna är förstås inte dåliga, men det finns flera nackdelar jämfört med Comeons stream. Till exempel att du måste betala ett abonnemang och trots det går det inte att se alla sporter eller ligor. Det beror på att de inte har alla rättigheter. Men ComeOn har rättigheter för väldigt många sporter. Till exempel fotboll, där man kan titta på bland annat spanska La Liga, tyska Bundesliga, franska Ligue 1 samt Champions League underturnering, Europa League.

Allt du behöver veta om Comeon streaming

Något av det bästa att tänka på, som tåls att påminnas om, är att det räcker med en insättning för att se på sport här. Det går å andra sidan inte att se matcher i storskärm, så kallad full screen, vilket är vanligt hos spelbolagen.

Å andra sidan är det möjligt att titta på sport via de flesta sätten. Via datorn i lugn och ro i hemmet går förstås bra. Men säg att man inte är hemma, utan är på bussen, eller väntar på barnen att bli klara efter fotbollsträningen. Då behöver man inte sitta och vänta utan att göra något, utan hinner titta på när till exempel Barcelona, Madrid-klubbarna eller kanske Bayern FC gör upp om poängen i sin respektive liga.

Det är bra att ha fortsatt koll på att pengarna inte kommer dras månadsvis. Så länge du har pengar på ditt spelkonto kommer det gå att se. Comeon kan inte begära att du sätter in mer pengar, utan du gör det enbart om du känner för att spela mer, och kanske vinner du lite pengar samtidigt som du kollar på live streams med Comeon.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*