Streama sport på Nordic bet

Att slippa dyra abonnemang är något många vill, och därför streamar sport med Nordicbet. Det är välkänt vid det här laget att många TV-bolag har dyra priser för att streama sport, något som man nu kan komma runt. Till exempel med Nordicbet som erbjuder dig att streama all deras sport för en 100 kronors insättning. Lär dig hur man gör det.

Det här måste du göra för att få streama på Nordicbet

Som på vilken sajt som helst finns det en del regler och villkor att hålla koll på. Det innebär att det inte bara är att skapa ett konto hos Nordicbet och sedan kunna streama på vilket sätt som helst, helt gratis.

Nej, för att kunna ta del av all livestreaming på Nordicbet som gäller det att följa några speciella steg. Det här för att på korrekt sätt få streama. Först och främst ska man alltså skapa ett spelkonto. Det här är inget som är särskilt svårt dock. Nej, du använder dig bara av ditt BankID.

När du skapat ditt konto måste du fortsätta genom att göra en insättning. Den här insättningen gör det möjligt för dig att kunna börja streama. När allt det här är gjort är det bara att börja spela och streama på samma gång.

Allt utbud av sport att streama på Nordicbet

Att Nordicbet har ett utbud av sport som de är stolta över är faktiskt inte särskilt svårt att förstå. När man tar sig en övergripande titt på alla sporter som går att titta på, är det lätt att bli imponerad. Hela streamingutbudet gör att de är med och utmanar i toppen.

Det finns förstås mycket fotboll, vilket mer är en självklarhet. Men när det gäller vilka ligor man kan streama inom fotbollen är det Ligue 1, Bundesliga och La Liga. Det vill säga tre av Europas och världens bästa ligor.

Andra sporter som kan streamas är hockey, tennis och en av de mest oväntade: trav och galopp. I Sverige är just trav en sport som har vuxit sig enormt stor de senaste åren. Av den anledningen är det smått unika utbudet av travstreams på Nordicbet något som spelbolaget tjänar på.

Kostar det något extra att streama?

Det går inte att påstå att det är gratis att streama med Nordicbet, men så nära man kan komma i alla fall. För det kostar inte 300-500 kronor i månaden bara för att streama några fåtal ligor eller sport. Nej, nu kan du istället streama väldigt många olika sporter i världen, enbart genom att göra en insättning på 100 kr.

Så nej, det är inte gratis, men så nära man kan komma.

Allt bra att veta om Nordicbets sportlivestream

Det finns lite bra saker att veta om när det gäller sportstreamen hos Nordicbet. Till exempel att din insättning på 100 kronor gäller hur länge som helst. Dock måste det alltid finnas minst en krona kvar på ditt konto. Men så länge det finns det kan i praktiken din hundralapp räcka väldigt länge.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*