Bli en vinnare på travet

Travsporten har under 2020 blommat ut ännu mer och fler och fler väljer att lämna in en V86 eller V75-kupong varje vecka. Det finns en uppsjö av hemsidor att välja emellan och flera tips-kanaler men vad egentligen det enklaste/bästa sättet om man vill spela på trav? Vi har tagit hjälp av den främsta travsajten, travstugan.se för hjälp på traven!

  • Hur gör man för att köpa andelar hos ATG?

Det mest heta under 2021 är att spela andelsspel. Hos ATG hittar du en uppsjö av butiker som tillhandahåller andelsspel. Det är ett enkelt sätt att få en gedigen kupong där spelexperter har gjort jobbet och tagit fram de bästa tipsen. Varje dag finns det andelsspel till alla ATGs större spelformer. Du kan välja att vara med på billiga som dyra system, men du kan även skapa ett eget andelssystem för att dela på kupongen med vänner och bekanta. 

  • Spela på fasta travodds

Vinnarspel hos i alla ära, men hur många gånger har man inte velat haft oddsspel på travet när man har en vinnare? På travet finns det flera spelbolag som erbjuder odds till alla lopp som körs i Sverige. Det innebär att du kan spela långt innan loppet körs, du kan redan nu spela på vem som tar hem 2021 års upplaga av elitloppet exempelvis. 

  • Få informationsövertag genom gedigna tips

Vill du inte dela på vinsten? Andelsspel är inget för alla. Vissa vill kunna pricka för sina egna streck på kupongen och spela ett eget system, trots att man egentligen inte har tid att grotta ner sig i lopparkiv. Travstugan presenterar varje vecka över 40 analyser inför V75, V64, GS75 och V75. Våra experter jobbar varje dag med att ta fram de bästa tipsen. Man kan även lyssna på Sveriges bästa travkusk, Björn Goop som varje fredag levererar sina V75-tips i Björnkollen.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*