Fördelar och nackdelar med att streama sport hos Spelbolagen

Aldrig förr har det funnits så mycket sport att konsumera för oss. Dygnet runt går det att hitta olika sportevenemang som pågår och som visas på TV. Problemet med olika streamingtjänster som blivit populära är att det är dyrt om man vill följa flera olika ligor eller sporter. Det här har spelbolagen ordnat åt oss så att vi kan se obegränsat med sport när vi vill och det bästa av allt – det är helt gratis.

När det handlar om bettingsidor med livestream brukar det normalt sett vara så att allt som behövs är ett konto hos spelbolaget samt pengar på det kontot. Sedan kan du ta del av all sport de har i sitt utbud. På de allra flesta av dessa sidor finns en tablå att följa där samtliga matcher som visas kommer upp. Scrollar du bara igenom utbudet på sidan brukar matcher som TV-sänds hos spelbolaget markeras med en TV-ruta och indikerar att den här matchen kommer att visas i streaming på bettingsidan.

Fördelarna med detta är alltså stora då vi inte behöver något streamingkonto som det dras pengar från varje månad. Här kan vi istället låta spelbolagets konto ligga vilande och enbart ta del av matcherna. Blir man sugen på att ändå spela på matcherna finns det möjlighet till det.

Finns det då några nackdelar med att konsumera sport genom bettingsidor och deras streamingtjänster? I kvalité går det förstås inte att mäta sig med de betaltjänster som finns. Dock är det förvånansvärt fin bild på många evenemang. En annan nackdel kan vara att man lockas att spela. Är målet att inte spela är vårt råd att ha väldigt lite pengar på bettingkontot. Dessutom går det förstås att använda sig av funktioner som ”spelpaus” på alla spelbolag med svensk licens. En sista nackdel kan vara att det på vissa spelbolag kan vara svårt att köra helskärm på eventet. Spelbolaget vill helt enkelt att du ska se oddsen och lockas till spel. Här kan man dock förstora fönstret så mycket som möjligt och tittar du via mobilen går det oftast att få helbild.

Lycka till i jakten på detta suveräna sätt att se sport i mängder gratis via spelbolagens streamingtjänster!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*