Streama VM-play off 2022

Efter en tung avslutning på det annars så lovande kvalet missade Sveriges herrlandslag en direktkvalificering till VM i Qatar. För att ta sig till mästerskapet måste nu göra det via ett play off-spel, som ser ut att kunna bli ruskigt spännande för oss supportrar.

Fotboll är tveklöst världens största sport, vilket märks som tydligast när det vankas stora mästerskap. VM innebär därför en sportslig högtid där vi sluter samman på läktare och i hemmet framför TV-rutan. Turneringen innebär också en tid där folk spelar på de största ögonblicken. 

Planerar du att vara en av dem, så kan du redan idag sondera terrängen och se vilket spelbolag du vill vända dig till. Här finns guiden till online betting 2021 som hjälper dig att ta reda på det du vill om att spela på spännande matcher. 

Detta väntar Sverige

Det svenska landslaget kvalificerade sig inte direkt till VM men eftersom att de slutade upp som en av kvalets bästa grupptvåor blev de istället seedade inför play off-spelet. Detta ger dem fördelen att spela mot Tjeckien hemma på Friends Arena i Stockholm

Genom att spela mot Tjeckien undviker Sverige att möta stornationerna Portugal och Italien som också spelar i play off. Men med detta sagt är det knappast en enkel lottning för Blågult. Tjeckien tog sig till kvartsfinal i sommarens EM och är för närvarande rankade 31:a i världen. 

Om Sverige lyckas besegra Tjeckien väntar antingen Ryssland eller Polen, beroende på vilken nation som går vinnande ur det mötet. Den matchen spelas däremot inte hemma i Sverige, utan på bortaplan. För att gå hela vägen till VM måste Sverige vinna båda sina play off-matcher.

Här streamar du matcherna

Den första omgången av de kommande och tillika avgörande matcherna spelas den 24:e mars. Den andra omgången som bestämmer vilka två länder som tar sig till VM i Qatar spelas i sin tur den 29:e mars. 

För dig som vill streama matcherna, så är det precis som under gruppspelet C More som gäller. Streamingtjänsten visar samtliga play off-drabbningar och kommer även under dessa tillställningar att ha dedikerade studiosändningar inför, under och efter matcherna. 

Speciellt med kommande årets upplaga av fotbolls-VM är att det utspelar sig under vintern istället för sommaren, så som det vanligtvis gör. De exakta speldatumen är från 21 november till och med 18 december. Att mästerskapet spelas när det gör beror kort och gott på det varma klimatet i Qatar.